Post navigation

Blockchain

Waarom ik gratis coins uitdeel met mijn blockchain boek

Practice what you preach. Maak dingen zo concreet mogelijk. Maak je handen ook vuil. Het zijn richtlijnen die ik zelf probeer te volgen, ook al zit ik in de business van strategie, workshops, praten, consulting.

Dat is ook een van de redenen waarom ik mijn boek over Blockchain geschreven heb. Eén van mijn doelstellingen is om het makkelijker te maken voor mensen om ‘eens iets te doen met blockchain’. Wat dat ook zij, klein, groot, eender wat.

En ik heb gemerkt dat het volgende een simpele manier is om mensen over die drempel te helpen:

  • vertel mensen hoe ze een wallet aanmaken
  • stuur er wat crypto-muntjes in.

Zo kunnen mensen ervaren hoe het voelt om geld te sturen/ontvangen zonder centrale instantie. Ik heb zo zelf ook mijn eerste fractie van een bitcoin gekregen. En ik was vertrokken.

Instructies uit het boek ‘Blockchain is WTF’

Dus om mensen te motiveren om aan de slag te gaan, geef ik Ether-korting, ter waarde van 500 euro. De eerste 250 mensen die kunnen bewijzen dat ze mijn boek gekocht hebben, krijgen 2 euro crypto-korting.

Ik heb vandaag, dinsdag 6 maart, Ether gekocht op het platform Kraken. De koers was €666,66 – ik kon het niet laten om die prijs proberen te krijgen. Dus voor mijn 500 euro kreeg ik exact 0,75 ether.

Mijn transactie op Kraken

Dat betekent dat elke persoon die een correcte claim maakt, 0,003 ether in zijn wallet zal krijgen. Momenteel is dat dus ongeveer 2 euro waard. Misschien gaat het omhoog, misschien gaat het naar beneden. Maar het belangrijkste is: je bent begonnen.

Binnen enkele dagen stuur ik die 0,75 ether naar een smart contract. En als het boek effectief van de pers rolt (begin volgende week), geef ik hier op de website concrete instructies over hoe je nu exact je crypto-korting kan verkrijgen. Als je zeker wil zijn dat je niks mist, schrijf je in op deze nieuwsbrief.

Update: de ‘d-app’ staat nu online. Je kan de crypto-korting hier claimen.

Koop het boek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *