Wat lezers vertellen

Gewoonweg een fantastisch boek

Tech journalist die anoniem wenst te blijven

Al een paar jaar lig ik ‘s nachts wakker van Blockchain. WTF is het nu eigenlijk? En hoe kan het impact hebben op business, mensen en maatschappij?

Nu is er dus een boek, waarin ik het volgende doe:

  • Op een zo niet-technisch mogelijke manier leg ik uit wat blockchain is
  • Aan de hand van voorbeelden, cases, concepten,… leg ik uit waar het voor gebruikt kan worden
  • Met tips en praktische voorbeelden geef ik handvaten om zelf aan de slag te gaan, als bedrijf of als individu
  • En ik breng veel vragen naar boven

De bedoeling van het boek is om een breed beeld te schetsen, voor niet-technische mensen. Hopelijk zal de conversatie daardoor minder gaan over de technologie an sich en over de bitcoinpieken en -crashes, maar wel over de WTF-impact die blockchain kan hebben op business, mens en maatschappij.