Blockchain Workshop

What the clients said

Als technologiebedrijf zijn we heel geïnteresseerd in nieuwe technologieën, en zeker in iets totaal vernieuwend als Blockchain. Gerrie creëerde voor ons meerwaarde, omdat hij vertelt over de toepassingen en ons geholpen heeft om het aanbod naar onze klanten op punt te stellen. Zijn sessie was een echte eye-opener voor onze mensen. Top qua inspiratie, maar je kan er ook wat mee. De coin did drop indeed.

David Embrechts, Partner Contribute Group/Cronos

Het is goed om te begrijpen wat Blockchain is. Maar het is nog beter om te begrijpen wat het kan betekenen voor je organisatie. Dat is exact wat deze workshop doet.

In één of meer sessies, krijg je een fundamenteel inzicht in de mechanismen van blockchain. Het is niet enkel inspiratie. Je gaat ook ideeën ontwikkelen, concepten aftoetsen, next steps definiëren.

1. Wat is Blockchain?
Een niet-technische inleiding. Wat is blockchain en wat doet het?

2. Hoe wordt Blockchain al gebruikt?
Inspiratie door middel van een reeks relevante use cases.

3. Wat is er zo speciaal aan Blockchain?
De technologie is redelijk complex. En dus is ook de impact gelaagd. In dit stuk ontrafelen we de trend. We kijken naar wat het kan betekenen voor eind-gebruikers. Wat is de impact dan op je organisatie? Of op andere stakeholders, vooral op de middlemen?

4. Wat kunnen of moeten we dan doen met Blockchain?
Door middel van brainstorms, value proposition oefeningen en pitches, ontwikkelen we nieuwe ideeën en concepten die relevant zijn voor jouw organisatie en uitdagingen.

5. Next steps?
We identificeren specifieke next steps. Wat moet er gebeuren op korte en middellange termijn?

Vraag meer info

Wil je eerst een inspiratie-sessie, een keynote? Dat kan uiteraard ook.